Fortsatta reparationsproblem.

2010-11-23

Tis 23/11 Fortsätter med att tjata mig fram mot en hel båt. Det går väldigt trögt. När jag åkte till "Mallis" bad jag alla att jobba på men under tiden har absolut inget hänt. Jag uppgav ett felaktigt nypris på "Joy of London". Det korrekta är ca 14,000,000:- Den var betald i Dm och inte Euro. Jag har försäkt hjälpa till på den idag. Där finns massor av jobb.

Ons 24/11 Bara 1 mån kvar tills tomten kommer! Skulle behöva honom här nu. Har jobbat lite på Joy med att konservera watermakern och blivit bjuden till Felma på Janssons frestelse. Jag hade en gammal Östgöta sädes som passade perfekt. Gott!

Tor 25/11 Försöker få reparationerna utförda än en gång. Det sista jag sa till marinafolket innan jag åkte till Mallorca var att de skulle se till att alla delar fanns på plats när jag kom tillbaka. Idag visar det sig att de inte har gjort beställningen ännu! I morgon kommer marinakordinatorn hit så då skall jag se till att någon här får problem med att behålla sitt jobb! Vet någon vem som var besökare nr 20,000?  I kväll är det "Thanks givingsparty" som gäller. Jättegod mat och senare en magdansös som plockade av killarna skjortorna varvid de stoppade 10-lirasedlar i hennes b-h. När det blev min tur plockade jag fram 1 Euro-mynt för att stoppa underifrån och upp. Mycket uppskattat av publiken men inte av föremålet i fråga. Varför skall hon driva med killar utan att vi får försvara oss? Det är så noga med jämlikhet annars!!!

Fre 26/11 Tro det eller ej, jag har folk ombord som arbetar! Elgubbarna är här, men nästan alla grejer är större än de gamla jag hade, så det är mycket som måste byggas om. Det är snickare och andra hantverkare överallt.

Lör 27/11 Fortsätter med monteringen av alla kablar och instrument. Det visar sig att givarna till ekolod och logg liksom drivningen till autopiloten är trasiga. Båten måste lyftas för att byta lodgivaren. Det får bli nästa vecka. Jag tror att det blir ett bra system när allt blir färdigt men det är mycket att lära sig. En stor del av tiden går åt till att flytta saker för att sedan komma på att där de ligger ska vi in nästa gång.  

Sön 28/11 Städar upp i båten efter installatörerna. Hittar också lite som blivit bortglömt och en funktion som inte fungerar. Fint väder med över 30+ så jag slappar lite i sittbrunnen med en bok.

Mån 29/11 Jobbar på Joy of London med bränslesystemet till elverket. Har också tvättat lite. Det är inget kul att lämna tvätt i båten när jag åker hem.Båten skall tas upp på fredag och jag åker hem på lördag. 

Tis 30/11 Jobbar på Joy med att konservera motor och elverk. Det sista vill inte starta så jag får lite extra jobb. Medan jag väntar på nya glödstift till den tar jag en badtur. +24 i vattnet, 30 i skuggan och 35 i solen är ganska behagligt.... 

Antal kommentarer: 2

2010-11-30 22:06:56 - Tommy, toj1@telia.com

Gotta dig du för när du kommer hem så är det långkallsonger som gäller
12 minus just nu

2010-12-01 09:05:59

Jag har lite svårt för att fatta hur ni har det men jag har fått många liknande rapporter. Det är rätt länge sedan jag hörde någon prata om den globala uppvärmningen! :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)