Hemfärd!

2010-01-30

Ett ihållande regn hela dagen har ställt till det lite. Det har inte varit kul att vara ute och fixa med förtöjningar och annat som skall vara klart när båten sjösätts. Jag hoppas att jag kommit ihåg allt. Det känns ju lite konstigt att överlåta sjösättning och förtöjning till främmande människor men de är ju proffs. Just idag har det varit skönt att ha båten på land eftersom det varit rejäl sjögång i hamnen. Tack vare att det är extremt lågvatten far båtarna  omkring hejdlöst eftersom förtöjningarna då blir för långa.  

I morgon går bussen härifrån Kl 6 svensk tid och om allt går enligt beräkningarna är jag i Sverige före midnatt. Först buss till Antalya, sedan flyg till Istanbul, därefter nytt flyg till Riga. Byte till plan mot Köpenhamn. Därifrån nytt flyg till Norrköping. Det blir 5 flygplatser på 1 dag. Hade suttit bra med ett direktflyg och att slippa alla väntetider.

Nu kommer jag inte att uppdatera sidan lika ofta. Hemma skall jag försöka åka skidor och få upp lite kondition. Det lär ju finnas gott om snö. Jag skall också försöka få tag på allt som båtgrannarna har beställt och som skall med ner någon gång i mars.  

Antal kommentarer: 1

2010-01-31 11:59:07 - thomas wernström, motivas.hotmail.se

hej! var 3 timmar på flygplatsen i istanbul på morgonen mellan 07.00-08.00 kom från en månad i thailand kallt att komma hem häl. thomas wernström.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)