3:dje dagen med regn!

2010-01-14

Idag har det kommit en låååång skur. Ja den började igår och det har regnat ihållande fram till klockan 3. Hinner precis åka och handla det nödvändigaste och plocka fram polergrejorna så börjar det igen. Jag får inte mycket gjort men varvskillarna har vid lunch slipat färdigt botten. Det går trots att det regnar eftersom de är på undersidan. Nu väntar vi på väder för att kunna epoxyspackla så det måste bli uppehåll och minst 15+grader. T.om. lördag ser väderprognosen dystert ut. 

Eftersom det inte går att jobba ute får jag ägna mig åt det sociala tillsammans med andra här. Idag var det 11-kaffe i det gemensamma utrymme vi har som kallas Port Hole. I kväll blir det kurs i olika limningstekniker så det finns lite att syssla med. Det går ju inte att bara läsa och kura hela dagarna. Det är ju dessutom nyttigt för de dåliga språkkunskaperna....

Det kan uppstå lite konstiga situationer p.g.a. språket ibland. Eftersom i princip alla pratar engelska med antingen någon brytning eller dialekt (ex, amerikaner, engelsmän, walesare, australiensare och nya zeeländare) så är det svårt att höra vilka som är nordbor. Idag kom jag på att jag pratade engelska med en dansk, helt i onödan, vi förstod ju varandra på resp. hemspråk.  

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)