Tillbaka i värmen!

2010-03-21

I går lämnade jag Sverige efter att Margitha kört mig till Arlanda. Vi åkte hemifrån kl 7 och jag var i båten 20:30. Det enda problemet var 54 kilo bagage och en ny flaggstång till båten. Den är så farlig att den fick skickas som specialbagage, undrar om jag vågar sätta upp den... Jag lyckades med konststycket att få med allt utan att betala extra. Ser man fattig och snäll ut så har de överseende med det mesta, dock inte flaggstänger. Väl framme låg båten i vattnet. Allt ser helt och fint ut. Ett stort tack till Björn och Christina som hållit ett öga på allt som hänt med den medan jag varit hemma. 

Här är det varmt och skönt, 20+ i skuggan. Söndagar grillar vi gemensamt och därefter var det 6 st. ur besättningarna som plockade fram gitarrer och sjöng så det blev en riktig långlunch. Alla där var jättetrevliga och hälsade mig välkommen tillbaka, kul.

Nu skall allt damm ute och inne bort, segel hissas, och lite medhavda prylar monteras. Sedan blir det troligen en eskader till Syrien och Libanon. Flera här verkar intresserade att följa med.    

Antal kommentarer: 2

2010-03-22 10:05:17 - Arne, arne.olin@comhem.se

Kul att du kom fram så fort, nu får du bättra på solbrännan jag tyckte att du såg lite "blek" ut men det kanske var färgen på håret som lyste igenom.Kom hem till GBG igår Glädjande att se all snö borta kan det vara våren? ha det så bra segla försiktigt mvh arne.

2010-03-24 08:53:59

Färgen på håret beror mögel i min ålder. Det borde du veta som är ännu äldre. Här gäller det att inte sola utan hålla sig i skuggan, solbränd blir man ändå förr eller senare och jag har inte bråttom.Ha det!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)