Vintersysslor...

2010-02-16

En fantastisk vinter gör att det går perfekt att åka skidor. Jag har försökt åka någon mil varannan dag för att bygga upp en skaplig kondition. Det har gått ganska bra, det är många år sedan jag åkte lika fort som nu. Ska utöka längden på åkningen eftersom jag känner att jag lätt kan klara det.

Båten har i dag fått 5 lager av den speciella bottenfärg jag beställt. Om två dagar flyttar de stöttorna så att de kan måla lika mycket på fläckarna där de stått också. Ett stort tack till Björn och Christina på Mischief som kollar att allt utförs på rätt sätt. Vet inte hur jag skall kunna återgälda det men något lär jag få hitta på.

Det innebär att det blir sjösättning ganska snart. Det känns ju lite konstigt att inte kunna övervaka det hela och jag hoppas att jag satt dit alla slangar som jag haft borta när den stått på land! 

Det börjar alltså bli dags att boka en flygbiljett och planera vart det skall bära iväg när jag fått mitt nya segel och monterat allt annat som jag införskaffat när jag varit hemma. Det känns som om jag sedan har en ganska komplett båt. Men det har ju hänt förr... 

Det har också varit kul att åka lite bil i rktigt vinterväglag. Det sliter ju inte på däcken när det är halt. Dessutom är bilen insynskyddad varje dag det snöat!

Man kan lätt få för sig att svenskarna är fattigare än turkarna. Vi har ungefär lika mycket kläder på oss här hemma som de har där nere trots 20 graders temperaturskillnad. Där nere har vi betydligt mindre på oss än de har så det är lätt att se vilka som är turister... 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)