Vilken dag...

2010-11-05

Fre 5/11 Började dagen med att följa med bussen till marknaden eftersom jag kände att jag behövde ett avbrott från försäkringsproblemen. Där köpte jag en massa grönsaker samt ett par tennisskor och 2 nya kuddar till båten. Jag provade en sko och på skoj sa jag till expediten att jag vill ha 2 likadana. Tillbaka i marinan ringde jag försäkringsgubben i Sverige för att kolla att han skickat pengarna för Furlexen. Det hade han inte eftersom han inte hade alla detaljer...Dessutom hade de stängt klockan 12 så han kunde inte skicka pengar! Jag ringde min bank hemma som också hade stängt samma tid. Jag fick tag på Britt-Marie som jobbar på banken kl. 2 och hon lyckas skicka pengarna från mitt konto vilket innebar att grejerna blir skickade. Det kan man kalla service! Skulle sedan gå in skorna varvid den ena givetvis var ett nummer för liten. Bara att ta cykeln 6-7 km. enkel för att byta. Expediten försöker då att byta ut sulan! Han gjorde bara 1 försök! Jag fick ett annat par i annan färg... Det possitiva som hänt är att Methin från Raymarine varit här med både tv och stereo som båda fungerar! Nu känns allt mycket bättre! Han har fixat det utan medgivande från försäkringen och jag har musik...Har aldrig sett medelhavet som det är i kväll, helt spegelblankt!!!!

Lör 6/11 Struntar i allt vad reparationer heter, kastar loss för att sola och bada. Det är ju det jag är här för, men de sista 2 1/2 veckorna har det inte blivit något sån´t alls. Blankt hav utan vind med lite dyning. Skööönt!

Sön 7/11 Får tag på batterier till fjärrkontrollen för boxern. Vill ha mer än en tv-kanal. Den har givetvis också gått sönder av åskan! I går kväll anlände Furlexen hit. Det är bara att förstaget är fel, det är 10mm mot de tidigare 8. Det kommer att kräva lite ändringar på båten innan det passar och kanske också ändring av segel. Vi får se. I kväll har jag blivit bjuden på middag efter att ha försökt fixa tryckvattnet på en annan svensk båt här. En Storebro som heter Felma.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)