Ännu kallare...

2010-01-21

I natt var det +7,1 som lägst. Det ju nästan som hemma har jag förstått och det blir kallt i båten när den står på land. Då räcker inte elvärmen till utan Eberspächern får gå. Den har ju termostat och sköter sig själv. Jag har avslutat plastarbetet, det går att få det snyggare men just nu får det duga. Har splitsat ett par nya öglor på tampar och skurit bort en massa nåt. Fick låna en Fejn av en norrman vilket underlättade jobbet jättemycket.

Beträffande extrapengarna det kostar att stå på land har jag bytt taktik. Jag har tagit reda på hur mycket det kostar och nu håller jag mig undan från vidare diskussioner tills jobbet är färdigt. Risken är annars att de fuskar med något när jag åkt hem för att spara lite. Jag drar helt enkelt av extrakostnaden när jag är tillbaka och fakturan skall betalas...  

Under dagen har det varit kanonväder med +30 i solen men det kommer en ny kall natt.

Antal kommentarer: 1

2010-01-24 08:29:23 - arne, arne.olin@comhem.se

Godmorgon min seglande vän. Ursäkta en före detta (sjöman) men jag sitter och funderar vad är en Fejn intressant då jag icke och kanske fler med mig inte har hört talas om tidigare. Är det ett "norskt" eller ett "Svenskt" uttryck skulle du kunna förklara det för en obildad individ som läser din intressanta sida varje dag?????
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)