Åter i värmen!

2010-01-03

I går satte jag mig på flyget efter att mitt i natten ha väckt Reidar. Han ställer alltid upp, även klockan 3 på natten i snöyra och 10 grader kallt, kör han mig de 28 milen till Arlanda. Det kanske inte är så konstigt, han vill väl slippa ha mig hemma... Det mera konstiga är att han alltid ställer upp och hämtar mig också. Tack Reidar!!

Väl framme ligger båten precis som vi lämnade henne i november. Skillnaden jag ser runt omkring är att det är massor av båtar på land men fortfarande fullt vid bryggorna. Det måste ha kommit flera båtar hit. Jag ser också spår efter den hagelstorm som varit. Många båtar saknar rutor i sprayhoodar och tält. Haglen lär ha varit som pingisbollar!

Det är en viss kontrast att ena dagen åka ifrån snöyran och nästa sitta i sittbrunnen och äta frukost. Termometern i solen visar 43 gader och det är nästan vindstilla. Jag måste under dagen inhandla lite föda och sedan vidtar en massa arbete. Jag hade en hel resväska med grejer, allt ifrån en navigator som varit på reparation, till målarfärg och oxalsyra. Småprylar som kontakter och anslutningar och dessutom 2 datorer. Sammanlagt 35 kilo prylar, en del nödvändiga, andra svåra att avvara när man väl skaffat dom.

Nu skall alla dessa på plats och båten upp på land för rengöring av botten och propeller, bottenmålning och en massa annat. Slit och släp, hunger och dyr tid väntar alltså.  

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)