Medelhavet! 

Tillbaka

2009-05-19

Efter 1 vecka och fyra timmar är jag på G igen! Har varit hemma för en läkarkontroll av PSA-värdet efter min operation. Svensk läkarvård är jättebra när man väl kommit under behandling. Men de måste vara världens sämsta när det gäller logistik! Det tog 35 minuter att fixa så provet blev taget, men efter en vecka hade jag inte fått svaret trots dagliga påstötningar! Som väl är känner jag personligen våran husläkare så via henne får jag beskedet att jag är fullt frisk! Alla andra kontakter fick inte lämna ut svaret!!!!! Sverige i ett nötskal! Så skulle knappast vi behandla en kund....

När jag landade i Frankfurt och slog på telefonen ringde den efter 2 min. Det var lasarettet i Motala som ville påbörja reparationen av min fot som opererats 2 gånger tidigare de sista 3 åren. Det skulle ske den 5:e juni...

Jag hade i november bett att det skulle fixas i enlighet med vårdgarantin d.v.s. senast i februari. Synd om stackaren som ringde trots att jag försökte vara så vänlig det nu går!

Ni skiter vi i sjukdomarna. Förr diskuterade vi i första hand långa häftiga 4-hjulssladdar, gärna i 200!, och i andra hand tjejer och sprit, det var mycket roligare!!

Nu skall jag gasa vidare mellan slussarna, har 11 st kvar upp till toppen 406 m. sedan slättförs en stund innan det bär iväg nerför. I Frankfurt mellan buss och tåg idag hittade jag en butik som sålde lämpliga försvarsmedel. Nu har jag förutom det tidigare både pepparspray och elpistol. Funderar på att sätta upp en skylt med vad jag har så kanske jag slipper använda det. 

Väl i båten fanns ett lager med maskrosfrön på 5-10 cm! En påse i dammsugaren blev full! I övrigt var allt o.k. förutom att båten var låst till bryggan med vajer och hänglås. Hamnkaptenen påstod att hamnpolisen bett honom att låsa! Jo jo, jag är också misstänksam av mig. Kunde inte annat än skratta när jag betalat och han tappade låset i sjön! 

Kl 19:30 45 grader i sittbrunnen och 28 i skuggan!!

Vem blev besökare nummer 6000?

Kul att höra från gamla Team Rethorics! Kommer du ihåg när vi jagade sponsorer Göran? Hur många sladdar har jag haft som du kommenterat och alla trodde skulle gå åt h:e? Nästan alla fungerade ju bra! Det fungerar ungefär så nu också!