Medelhavet! 

Jag har sett solen!

2009-02-24

Idag har solen varit synlig! Har kollat vädret i Nancy och nu är det många fler plus på dagen än minus på natten. Har också lyckats få tag på en begagnad watermaker som skall hämtas i Göteborg, transporteras till båten och monteras. Slit och släp väntar alltså! Är det inte det ena så är det det andra sa flickan... När den väl kommit på plats räknar jag dock med att spara både pengar och arbete så det känns ändå som en vettig investering. Marinor som tar 5-600:- för att man får tanka lite vatten under lågsäsong och det dubbla under högsäsong vill jag kunna klara mig utan. Jag vet också att det under 144 landmil på Donau inte finns något vatten att tillgå utan att bära i dunk långa sträckor. Det har jag nu tänkt slippa!

Här hemma har jag börjat trappa ner på arbetet. Jag har åkt lite skidor för att få kroppen att åtminstone orka med sig själv. Har också åkt på lite jobb med lägenheten som Margitha beordrat.

Förhoppningsvis kommer jag iväg till båten i slutet av nästa vecka men det beror på vädret.

Har också fått en del klagomål på mina "regler ombord". Det är ju kul att de engagerar några. Som det står skall de tas med en nypa salt, men ingen rök utan eld...

Vi hörs, förhoppningsvis lite oftare framöver!