Medelhavet! 

Arbete igen

2009-04-17

Idag har det varit slavgöra igen. Frivilligt har jag hjälpt till med uppbyggnaden av en uthyrningsplats för båtar. Har hjälpt en kille som heter Frank, en trevlig prick och vi har kul ihop. Jag har fixat cyklar, slagit ner förtöjingsplintar i marken, hämtat virke och diesel. Tiden går fortare när man har något att göra. Har blivit erbjuden anställning under två månader men ingen kan betala vad jag är värd!!! Har i alla fall ont i precis hela kroppen i kväll, är inte van vid kroppsarbete. Kan inte komma ihåg när jag senast använde en slägga.

Det där med städning av båten var inte första pris! Det är nämligen redan fixat. Jag sparar priset till besökare nummer 6000 eftersom ingen vet vem som var vinnaren. Det var många inne mellan Jonas och Reidar.

I morgon bitti skall jag dra tidigt! Jag skall tillbringa helgen i Strasbourg om det är möjligt. Där måste jag kolla om våren kommit så långt att det inte går att åka på Rehn eller att man tror att Donau blir ett stort problem. Det har varit över 3 meter snö i alperna vilket kan bli ett jättebekymmer. I så fall ska jag inte ut på Rehn utan svänga till höger mot medelhavet.

Vi får se!