Medelhavet! 

Tillbaka som träl!

2009-02-07

Meningen var att jag skulle vara hemma, ta det lugnt, åka skidor och skridskor för att få upp lite kondition medan båten ligger infrusen.

Det blev inte riktigt så, vår försäljare åkte på en hjärtinfarkt och blev därmed sjukskriven. Eftersom den omtalade lågkonjunkturen inte nått vårt företag ännu har jag varit tvungen att jobba för fullt. Nu har han som väl är piggnat till och skall börja jobba på måndag, så jag kan väl börja dra mig tillbaka.

Det har ju börjat bli plusgrader i Nancy och jag hoppas båten har klarat kylan. Det har varit -10 eller kallare i snitt på nätterna sedan i julas! Att den globala uppvärmningen inte nått Frankrike kan därmed konstateras... 

Problemet med att vara hemma är att jag hittar en massa saker som jag tycker att jag inte kan undvara ombord. Jag har en ansenlig mängd som skall med och jag vet inte hur jag skall lösa frakten ner. Enklast vore kanske att hyra en container... Postpaket är dyrt, t.o.m. dyrare än övervikt på flyget!

Jag har friserat en hel del på de tidigare sidorna så det finns en del nytt även för er som läst dem tidigare. Det är ju ett sätt att hålla sidan vid liv...