Dagbok 2011 Du är besökare nr:[counter]

Vår i luften!

2011-03-10

Våren närmar sig. Efter ett antal skidmil börjar det bli barmark och efter några mil på Vättern med långfärdsskridskor känns det som om de aktiviteterna är över för den här vintern. Vårens båtmässor är också avklarade och det som absolut inte går att leva utan är inhandlat. Återstår att försöka få med allt det som skall till Turkiet utan att behöva betala det en gång till i form av övervikt. Jag har ju en vecka på mig att planera så jag hoppas att det löser sig. Det är också en hel del grejer som försäkringen ska ersätta och som skall med. Jag hoppas också att allt det marinan utlovat finns på plats och bara är att montera när jag kommit ner. Det skall bli kul att börja vaxa och polera inför sjösättningen som jag hoppas skall vara avklarad om 2 veckor. Då skall reparationerna efter åskans framfart slutföras innan det är dags för nya seglingsäventyr.    

Antal kommentarer: 4

2011-03-13 20:32:06 - bo egir, fam.-egir@lokalpost.se

Meddela mig om allt snuskit !!!!!!!
Haen bra resa.
/bo egir

2011-03-14 15:21:51 - Kjell Björk, sm5mgw@telia.com

Lycka till med årets seglingar på sydligare breddgrader
Hoppas se dig vid hemmabryggan till sommaren.

Kjell

2011-03-14 20:19:50 - Sven-Erik Andersson, sy.nikoline@gmail.com

Undrar om det är det som är snuskigt dyrt eller snuskigt billigt du menar Bosse? Det kan också bli snuskigt varmt framåt sommaren men det meddelar jag alla som vanligt!:)

2011-03-30 11:21:50 - Kalle , kallenyman@telia.com

Hej Sven-E
Blir också lite fundersam över vad Bosse är ute efter ang. snuskigt. Men har för mig att Bosse har ett utpräglat luktsinne så du får nog gira styrbord i ämnet, så håll i glaset vad Du än gör!

Bäste Kalle Här.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)