Blogg

Januari 2024

[Counter]

2024-01-08

8/1 Äntligen har jag fått igång sidan igen. Har varit en massa strul. Här har det hänt mycket, i fredags var det carneval, det är den dagen barnen får sina julklappar, jag är tydligen för stor för jag fick ingen. Igår åkte jag och fyllde gas och körde en tur ut till La Manga som är flera mil. Gjorde det för att ladda batterierna. El är sjukt dyrt här så det gäller att vara självförsöjande. Skulle också handla men parkeringen på Lidl var full så får bli idag istället.

11/1 Hoppsan, jättefint väder igen efter några grådagar. Nu fyller solcellerna batterierna igen.

I förrgår var jag och storhandlade så att jag skall slippa ett tag framöver. Från nyår är det ok att ställa av bilen trots att jag bor i den. Det sparar mycket pengar. Måste bara ställa på den för att åka och fylla gas.

12/1 Nu är det kallt även här, bara 12 känns som 0 hemma. Igår spelade vi boul med tröja och vindtät jacka.

15/1 I går blev det plötsligt riktigt varmt och skönt, nästan overkligt med över 25+. Tyvärr varade det bara 1 dag, idag är det svalare igen.

17/1 Varmt och skönt idag igen. Nätterna är lite varmare än de varit tidigare, inatt 15+. I morgon måste jag hämta gas igen.

 24/1 Händer inte så mycket här.

 Fullt upp att titta på all skidåkning på tv. Idag har det varit hemskt varmt med över 35 + i solen. Skulle varit skönt med ac.

29/1 Nu har vi haft gråväder ett par dagar och jag har blivit förkyld. I morgon måste jag åka och köpa gas igen. Passar på att handla mat samtidigt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)