Februari

Dags att gå i ide?   [counter]

2017-02-01

4/2 Planerar lite inför nya utmaningar. Planen är att i första hand sälja den stora båten och eventuellt husbilen. Om kroppen därefter känns ok. funderar jag på segling i varmare vatten. 

7/2 Det drar ihop sig till Svenska Rallyt som jag åkt 5 ggr som kartläsare. Svårt att hålla sig därifrån, så husbilen kommer till användning igen. Inhandla gas och mat så är det klart att åka. Avfärd torsdag morgon.

11/2 Har irrat runt i Norge och Värmland ett par dagar nu. Fått se mycket bilåka men ibland trasslar det till sig. Idag blev den sträckan jag stod på i morse struken, först bara historiska bilarna, sedan WRC andra varvet p.g.a. en scooterolycka. Jävla dårar som ger sig ut på tävlingssträckan och dessutom kör ihop! Skälet till strykningen angavs vara för hög snittfart. Det blev snabb förflyttning 10 mil till en annan sträcka på ibland blankis och lössnö. I kväll har jag hamnat på Likenäs motorbana där första sträckan startar i morgon. Här har jag tillgång till både internet och telefon.  

12/2 Hemma igen efter skogsbesöket. Kul bilåka och rätt vinnare.

19/2 Skitväder! Varken skidföre eller vårväder. Jag bokar en resa till värmen dit vi åker på torsdag, tyvärr bara en vecka men bättre än inget.  

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)